Over Van Bergen Verhuur

Kwaliteit en hygiëne staan bij ons voorop

Hayke-van-bergen-profiel

Hayke van Bergen

Eigenaar

Mijn naam is Hayke van Bergen en ik ben geboren en getogen in Mariaheide. Vanaf mijn 16e zit ik met mijn onderneming in de verhuur branche.
Nu een aantal jaar later doe ik nog niets liever dan het verhuren van mijn mobiele voorzieningen.

vanbergen-verhuur-afspraak

Over van Bergen Verhuur

Ontstaan van het bedrijf

Van Bergen Verhuur sinds 2016 actief in de verhuur van mobiele voorzieningen voor evenementen en andere toepassingen, zoals een verbouwing of bij storing van uw eigen apparatuur. Daarbij zorgen we voor gebruiksgemak voor onze klanten. We brengen de mobiele dixi’s toiletwagens koelaanhangers en douchewagens etc op locatie en installeren ze vakkundig, helemaal gebruiksklaar. Als u dat wilt, kunt u natuurlijk ook bij ons afhalen en zelf installeren. Onze mobiele voorzieningen zijn schoon en zo goed als nieuw.

Deze klanten gingen je voor

“Super goede service! Klasse!”

N. Borkent

“Klantvriendelijk bedrijf, zeker aan te raden!!”

P. Vincken

× Hoe kan ik je helpen?